|
فرستنده
|
|
|
|
admin
|
ارسال شده در - 01 Nov 2008 : 2:26:21 PM
بسمه تعالى
ديدار اعضاى " پويش دعوت از خاتمى " با آيت الله العظمى منتظرى
در تاريخ 1387/8/8
اعضاى هسته مركزى "پويش (كمپين) دعوت از خاتمى" با حضور در بيت آيت الله العظمى منتظرى در قم با ايشان ديدار كردند.
آيت الله العظمى منتظرى در اين ديدار هرگونه اظهارنظر منفى درباره نامزدى حجة الاسلام سيد محمد خاتمى را كه اخيرا توسط برخى رسانه ها به ايشان منتسب شده بود تكذيب و خاطرنشان كردند:
در برخى اخبار، اظهارات من در ديدار با شوراى مركزى سازمان مجاهدين انقلاب اسلامى ايران چنان منعكس گرديد كه گويى من عليه آقاى خاتمى حرفى زده ام ; در حالى كه اينها همه كذب است و من از ايشان هيچ گله اى ندارم . تكذيبيه اى هم در اين باب از سوى دفتر من منتشر شد و بر روى سايت اينجانب قرار دارد.
در بخش ديگرى از اين ديدار آيت الله العظمى منتظرى ضمن ابراز خرسندى از حساسيت جوانان نسبت به مسائل كشور، از بى تفاوتى نسبت به امور سياسى و اجتماعى انتقاد كردند و فعاليت هاى "پويش " را از مصاديق امر به معروف و نهى از منكر دانستند و ضمن تأكيد بر اهميت فريضه امر به معروف و نهى از منكر به قسمتى از واپسين پندهاى اميرالمومنين خطاب به فرزندانشان اشاره نمودند:
اگر نسبت به امور بى تفاوت شديد و صحنه را خالى كرديد، بدان از فرصت استفاده مىكنند و والى شما خواهند شد و بر شما حكومت خواهند كرد; آنگاه حتى دعاهاى شما هم ديگر مستجاب نخواهد شد.
آيت الله منتظرى همچنين بر ضرورت اجماع اصلاح طلبان بر بهترين نامزد و لزوم انتخاب يك كانديداى واحد تأكيد ورزيدند و كنار گذاشتن اختلاف نظرها و سوء نيت ها را شرط پيروزى آنان در انتخابات آينده دانستند و تأكيد كردند:
توافق بر يك نامزد، شرط پيروزى اصلاح طلبان است ; و اگر هر دسته و گروهى يك نفر را كانديدا كند اميدى به پيروزى نخواهد بود. براى پيروزى كانديداى اصلاح طلب بايد گزينه اى كه عاقلانه تر است و احتمال پيروزى بيشترى دارد را انتخاب و بر آن اجماع كنيد.
در ابتداى اين ديدار اعضاى هسته مركزى "پويش دعوت از خاتمى" گزارشى از فعاليت هاى دوازده گانه خود براى افزايش احتمال نامزدى سيد محمد خاتمى در انتخابات ارائه كردند و با عنايت به آثار نتيجه انتخابات بر سياست و فرهنگ و اقتصاد كشور و حفظ استقلال حوزه و منزلت نهاد مرجعيت در نظر دولتمردان به دلايل درخواست خود از مراجع عظام تقليد براى حمايت از نامزدى سيد محمد خاتمى اشاره كردند.
دفتر آيت الله العظمى منتظرى
1387/8/11
|
|
|