سايت دفتر آیت الله العظمی منتظری - Ayatollah Montazeri Official Website

تالار گفتمان
  خبرنامه
 دیدا

چاپ اين صفحه   /     ارسال اين خبر براي يك دوست ارسال برای دوستان

فرستنده  
admin
مسئول سایت

665 ارسال

ارسال شده در - 01 Nov 2008 :  2:26:21 PM

‏بسمه تعالى ‏

‏ديدار اعضاى " پويش دعوت از خاتمى " با آيت الله العظمى منتظرى ‏
‏در تاريخ ‏1387/8/8‏‏

‏اعضاى هسته مركزى "پويش (كمپين) دعوت از خاتمى" با حضور در بيت‏ ‏آيت الله العظمى منتظرى در قم با ايشان ديدار كردند.

‏ ‏آيت الله العظمى منتظرى در اين ديدار هرگونه اظهارنظر منفى‏ ‏درباره نامزدى حجة الاسلام سيد محمد خاتمى را كه اخيرا توسط برخى‏ ‏رسانه ها به ايشان منتسب شده بود تكذيب و خاطرنشان كردند:
‏ ‏در برخى اخبار، اظهارات من در ديدار با شوراى مركزى سازمان مجاهدين‏ ‏انقلاب اسلامى ايران چنان منعكس گرديد كه گويى من عليه آقاى خاتمى‏ ‏حرفى زده ام ; در حالى كه اينها همه كذب است و من از ايشان هيچ گله اى‏ ‏ندارم . تكذيبيه اى هم در اين باب از سوى دفتر من منتشر شد و بر روى‏ ‏سايت اينجانب قرار دارد.

‏ ‏در بخش ديگرى از اين ديدار آيت الله العظمى منتظرى ضمن ابراز خرسندى‏ ‏از حساسيت جوانان نسبت به مسائل كشور، از بى تفاوتى نسبت به امور‏ ‏سياسى و اجتماعى انتقاد كردند و فعاليت هاى "پويش " را از مصاديق امر به‏ ‏معروف و نهى از منكر دانستند و ضمن تأكيد بر اهميت فريضه امر به معروف‏ ‏و نهى از منكر به قسمتى از واپسين پندهاى اميرالمومنين خطاب به‏ ‏فرزندانشان اشاره نمودند:
‏ ‏اگر نسبت به امور بى تفاوت شديد و صحنه را خالى كرديد، بدان از فرصت‏ ‏استفاده مى‎كنند و والى شما خواهند شد و بر شما حكومت خواهند كرد;‏ ‏آنگاه حتى دعاهاى شما هم ديگر مستجاب نخواهد شد.

‏ ‏آيت الله منتظرى همچنين بر ضرورت اجماع اصلاح طلبان بر بهترين نامزد و‏ ‏لزوم انتخاب يك كانديداى واحد تأكيد ورزيدند و كنار گذاشتن اختلاف‏ ‏نظرها و سوء نيت ها را شرط پيروزى آنان در انتخابات آينده دانستند و تأكيد‏ ‏كردند:
‏ ‏توافق بر يك نامزد، شرط پيروزى اصلاح طلبان است ; و اگر هر دسته و‏ ‏گروهى يك نفر را كانديدا كند اميدى به پيروزى نخواهد بود. براى پيروزى‏ ‏كانديداى اصلاح طلب بايد گزينه اى كه عاقلانه تر است و احتمال پيروزى‏ ‏بيشترى دارد را انتخاب و بر آن اجماع كنيد.

‏ ‏در ابتداى اين ديدار اعضاى هسته مركزى "پويش دعوت از خاتمى" گزارشى‏ ‏از فعاليت هاى دوازده گانه خود براى افزايش احتمال نامزدى سيد محمد‏ ‏خاتمى در انتخابات ارائه كردند و با عنايت به آثار نتيجه انتخابات بر‏ ‏سياست و فرهنگ و اقتصاد كشور و حفظ استقلال حوزه و منزلت نهاد‏ ‏مرجعيت در نظر دولتمردان به دلايل درخواست خود از مراجع عظام تقليد‏ ‏براى حمايت از نامزدى سيد محمد خاتمى اشاره كردند.
‏دفتر آيت الله العظمى منتظرى ‏
‏‏1387/8/11‏‏

انتقال سریع به 

تبديل به صفحه منزلگاه

اضافه كردن به ليست سايت هاي مورد علاقه

کلیه حقوق این سایت متعلق به دفتر آیت الله العظمی منتظری می باشد